MECİDİYE ANAOKULU
Mecidiye Mahallesi, Selçuk Caddesi, Işılay Sokak, No 19, Sultanbeyli/ İSTANBUL

VİZYON

Mecidiye Anaokulu olarak; Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçlarına ve Temel İlkelerine uygun olarak; farklı sosyo-ekonomik kültürlerden oluşan bir bölgede, hiçbir ayrımcılığa izin vermeden, değerlerimizden vazgeçmeden, çocukların gelişim özelliklerini ve bireysel farklılıklarını dikkate alarak, sevgi ,saygı ve şefkat içinde, çocukların kendi özgüvenlerini kazandığı, var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına vesile olan, milli ve manevi değerlerimize saygılı ve sahip çıkan, çevreyi koruma bilinci oluşmuş, sağlıklı beyin ve kişilik yapısına sahip nesiller yetişmesine katkıda bulunmaktır.

MİSYON

Farklı Sosye-Ekonomik yapıya sahip olan bölgemizde Okul Öncesi Eğitim Programı doğrultusunda gerekli fiziksel koşulları oluşturarak eğitimin önemini anlatarak çok sayıda çocuğa ulaşmaktır.

Öğretim Şekli :ikili

ikili

Var

SULTANBEYLİ MERKEZE 4 KM UZAKLIKTA MECİDİYE MAHALLESİNDE

Okulumuz 3-6 yaş arası çocukların eğitimine katkı sağlamaktadır.