Resim Yarışması Duyurusu !

Değerli velilerimiz,

Bağımlılıkla mücadele kapsamında Nisan ayı etkinliklerimiz devam ediyor. Yaşamın sağlıklı olabilmesi için bir çok farklı öğe mevcut. Ve hepsi hayati öneme sahip. Bu kapsamda kendi okul öğrencilerimize yönelik  Geleceğimiz: Temiz hava - Temiz su  konulu resim yarışması yapmayı planladık.

Yarışma şartları:   - Okulumuzda eğitim alan bütün öğrencilerimiz katılım sağlayabilir. - Resimler istenilen boya türüyle yapılabilir. - Resimler -A4 kağıdı- formatına çizilecektir.

Son katılım günü: 22/04/2022 (Cuma günü)    Lütfen çocuklarınıza rehberlik ediniz ve kendi özgün çizimleri için fırsatlar tanıyınız.

Ödül:   - Komisyonca değerlendirilecek resimlerden; Birinci, İkinci, Üçüncü ve juri özel seçimi olan 4 resim ödüllendirilecektir. Ödüller çocuklara yönelik olup, sürprizdir.

Bilginize sunarız.

05-05-2022