Okul Aile Birliği - Seçim Duyurusu (2023-2024 Eğitim/Öğretim Yılı)

Okul ve aile arasında olan bağı güçlendirmek, veli ile okul arasında olan iletişimi ve işbirliğini arttırmak üzerine işleyen Okul Aile Birliği çalışmaları Ekim 2023 tarihi itibariyle tamamlanacaktır. Bu nedenle MEB Okul Aile Birliği Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereği Genel Kurul toplanarak 2023-2024 Eğitim/Öğretim yılı için Okul Aile Birliği üyelerinin seçimleri yapılacaktır. Bilginize sunarız.

Okul Aile Birliği Yönetmeliği: http://mevzuat.meb.gov.tr/dosyalar/1532.pdf

T.C.

SULTANBEYLİ KAYMAKAMLIĞI

Mecidiye Anaokulu Müdürlüğü

10.10.2022

Konu   : Seçimli Genel Kurul Toplantısı

İLAN

(Okul Aile Birliği Başkanlığından)

Okulumuz, Mecidiye Anaokulu velileri ve öğretmenlerin katılımıyla 19 Ekim Perşembe günü saat 11.00'de aşağıdaki gündem doğrultusunda Seçimli Okul Aile Birliği Genel Kurulu, Mecidiye Anaokulu 5 Yaş C sınıfında yapılacaktır. Genel Kurulda çoğunluk sağlanamazsa 26 Ekim Perşembe günü aynı yerde ve saatte toplantı yeter sayısı aranmaksızın tekrar toplanılacaktır.

Tüm öğretmenlerimizin, personelimizin ve velilerimizin bilgi edinmesini, toplantıya katılımını rica ederim.

Tahsin YILDIZ

Okul Müdürü

GENEL KURUL GÜNDEMİ:

1. Açılış
  2. Gündemin Okunması, Yazman Ve Divan Seçimi.
  3. 2022-2023 Öğretim Yılının Değerlendirilmesi
  4. Okul Bütçesinin Görüşülmesi, Zorunlu giderlerin karşılanması usulünün belirlenmesi, Faaliyet Raporlarının Ve Denetim Raporlarını Okunması, İbra İşlemleri, Yeni Okul Aile Birliği Yönetiminin Ve Denetleme Kurulunun Seçimi Ve Yetkilendirmeler.
  5. Dilek Ve Temenniler
  6. Kapanış