''Babam Bugün Okulda'' Projemizi Hayata Geçiriyoruz ! - Mecidiye Anaokulu

Tabuları yıkıyoruz, babaları okulumuza davet ediyoruz !

Okul öncesi dönemde babalar maalesef arka planda kalıyor ya da kendini eğitici süreçten, çocuktan, okuldan gizliyor. Babalardan aldığımız bir çok dönüte göre; 3-6 yaş sorumluluğu, çocuk yetiştirme süreci annenin görevi. Öyle ki ''annesini arayın, o ilgileniyor'' vb. dönüt oranı oldukça fazla. Bu kapsamda harekete geçiyoruz ve tabuları yıkıyoruz, babaları okulumuza davet ediyoruz !

 

''BABAM BUGÜN OKULDA !'' Mecidiye Anaokulu Proje ekibiyle düşünülen ve katkılarınızla verimli hale gelecek olan güncel/özgün bir projemiz.

 

Sevgili babalar,

Mart ayı itibariyle okulumuzda yer alan etkinliklerde (özellikle aile katılımı) sizlere daha çok yer vermek istiyoruz. Lütfen bizlere eğitsel ilgi alanlarınızı, bu yaş grubuna yönelik gizil tuttuğunuz etkinlik arşivinizi sununuz. Hem kendi çocuğunuzun hem de akranlarının zihninde canlanan ''baba algısını'' değiştirmeye, pozitif yönde oranı arttırmaya yardımcı olunuz.

 

Sizlerden ricamız; 3-6 yaş grubu için bir etkinlik planlamanız (hikaye, tiyatro, atölye çalışmaları, oyunlar vb.) bunu sınıf öğretmeninize sunmanız ve okulumuzda misafir olmanız.

 

Not: Projemiz dönem sonuna kadar devam edecektir. Lütfen öğretmeninizle iletişime geçerek, planlamaya kendinizi dahil ediniz.

 

#babambugünokuldaprojesi

 

 

07-03-2022



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 26  kişi beğendi