OKULUMUZU TERCİH EDECEK OLAN ÖĞRETMENLERİN DİKKATİNE !

Değerli öğretmenlerimiz, öncelikle tercih/atama dönemi sizler adına en güzel şekilde sonuçlansın. Hayırlı olsun !

Okulumuz hakkında merak edilen bazı soruları cevaplamak istedik, Bilgiler 17/08/2023 itibariyle günceldir, bilginize.

MECİDİYE ANAOKULUNU TERCİH EDECEK OLAN ÖĞRETMENLERİMİZİN DİKKATİNE;

1-      Okulumuzun açık adresi; Mecidiye Mahallesi, Işılay Sokak, No:19, Sultanbeyli/İSTANBUL

2-      Okulumuzun kapı komşusu: Mehmet Corcor İlkokulu, diğer komşusu: Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu’dur.

3-      Okulumuza en yakın duraklar; Şehit Vahit Kaşçıoğlu, Çiçekli ve Sanayi durakları olup, toplu taşıma araçları en yakın bu duraklarda durmaktadır. Duraklar ve okul arası 1 km (6-10 dk) yürüme mesafesi bulunmaktadır. Lakin sabah/öğle grubu öğretmenlerimizden araçları olan olduğu için genelde beraber ulaşım sağlamaktadırlar.

4-      Okulumuzun telefonu; (0216) 498 54 56 (Mutlaka geri dönüş sağlanır)

5-      Okulumuz ormana yakın olmakla beraber, Pendik İlçesi/Yenişehir mahallesine de yakındır.

6-      Okulumuz ikili eğitim veren, bağımsız anaokuludur. (İlkokul vb. bağlı değildir.)

7-      Bu eğitim yılında okul saatlerimiz; 08.00 – 12.30, 13.00 – 17. 30 olarak uygulanmaktadır.

8-      Öğrenci sayımız 180-200 olup, eğitim kalitemiz sebebiyle diğer mahalle ve merkezden özel servisler aracılığıyla gelen öğrenci oranımız fazladır.

9-      Sınıf mevcutlarımız ortalama 18-20’dir.

10-  Okulumuzun sınıf ve bina fiziki durumu m2 olarak diğer bağımsız anaokullarına göre daha geniştir.

11-  Rehber öğretmen için; Bağımsız rehberlik odamız mevcut olup, bilgisayar-yazıcı desteği bulunmaktadır.

12-  Özel Eğitim Öğretmeni için; Bağımsız özel eğitim sınıfımız mevcut olup, özel eğitim şekli ikili eğitimdir.

*Norm fazlası olma durumu; mevcut öğrenci sayılarımıza göre öngörülmemektedir. (Okul öncesi, rehberlik, özel eğitim)

03-05-2023

Etiketler :TERCİH,